fbpx
Lidhu me Ne!

Zgjedhjet 2021

Vota për PDK-në, është besim, thotë Hoxhaj

Publikuar

Kandidati për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj ka thënë çdo votë për PDK-në në këto zgjedhje, është besim, mirënjohje dhe siguri për shtetësinë tonë

“Pritje e jashtëzakonshme në Drenas. Në takimin me veteranët, u rikonfirmua mbështetja e përhershme për udhëheqësit e luftës çlirimtare, PDK-në, dhe projektin e rimëkëmbjes. Çdo votë për PDK-në në këto zgjedhje, është besim, mirënjohje dhe siguri për shtetësinë tonë”, tha ia

Në qeverinë time të ardhshme, tha Hoxhaj, do t’i rrisim pensionet e veteranëve, familjeve të dëshmorëve dhe invalidëve të luftës. Kosova kurrë nuk mund t’ua kompensoj sakrificën me armë të djemve dhe vajzave më të mira të kombit tonë.

Vazhdo më shumë
Kliko për koment

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021