fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Vapa e qershorit befason Ballkanin

Në qytetin boshnjak të Mostarit, termometri në mesditë, të mërkurën, shënoi 41 gradë, ndërkaq në Prishtinë u regjistrua temperatura maksimale prej 39 gradësh.

Publikuar

Një valë e të nxehtit të madh ka përfshirë Ballkanin, duke e befasuar gadishullin, i cili është mësuar që të përballet me temperatura të larta kryesisht gjatë muajit gusht, dhe jo aq herët sa tani, në qershor.

Në qytetin boshnjak të Mostarit, termometri në mesditë, të mërkurën, shënoi 41 gradë, ndërkaq në Prishtinë u regjistrua temperatura maksimale prej 39 gradësh.

Zhegu po e mundon edhe Beogradin, ku janë raportuar alivanosje të njerëzve nëpër rrugë.

Autoritetet në Ballkan po u bëjnë thirrje banorëve të shmangin daljen e panevojshme jashtë, gjatë orëve kur rrezet e diellit janë përvëluese.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021