fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ulja e shtesave të pensionistëve, Kuvendi thërret në interpelancë ministrin e financave

Pikat e tjera të rendit të ditë që do të diskutohen nga deputetet e Kuvendit të Kosovës është edhe zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Publikuar

Kuvendi i Republikës së Kosovës, do të mblidhet në seancë të rregullt plenare, ku pikë e rendit të ditës ndër të tjera do të jetë edhe interpelanca e Ministrit të Financave.

Ministri i Financave, Hekuran Murati para deputeteve do të flas në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”.

Pikat e tjera të rendit të ditë që do të diskutohen nga deputetet e Kuvendit të Kosovës është edhe zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Rendi i ditës

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”,

4. Shqyrtimi Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 formimin e komisioneve parlamentare,

5. Zgjedhja e pesë (5) zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Vazhdo më shumë