fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Turqit trajnojnë Regjimentin e tretë të këmbësorisë së FSK-së

“Trajnimi i Togut në Operacione Ofensive” dhe “Trajnimi për shënjestrim Mekanik” janë dy trajnime të cilat janë duke u realizuar në fushën e trajnimit në fshatin Cërrnushë të Komunës së Mitrovicës

Publikuar

Forca e Sigurisë së Kosovës ( FSK ) në kuadër të ngritjes së kapaciteteve taktike dhe operacionale të këmbësorisë , është duke realizuar  trajnime të avancuara për përgatitjen dhe avancimin e aftësive në fushën e këmbësorisë.

 “Trajnimi i Togut në Operacione Ofensive” dhe “Trajnimi për shënjestrim Mekanik” janë dy trajnime të cilat janë duke u realizuar në fushën e trajnimit në fshatin Cërrnushë të Komunës së  Mitrovicës nga instruktorë të kontingjentit turk në Kosovë.

Me këtë raste zëvendës komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës gjeneral brigade Enver Cikaqi së bashku më komandantin e kontingjentit turk kolonel  Yonuz Emre ,atasheun turk dhe zëvendës komandantin e Komandës së Forcave Tokësore Kolonel Hysen Dreshaj, vizituan sot pjesëtarët e Regjimentit të tretë të këmbësorisë, ku panë nga afër disa demonstrime taktike, që u vlerësuan lartë nga Gjeneral brigade  Enver Cikaqi  dhe koloneli turk Emre, ata u shprehën të kënaqur nga bashkëpunimi dy palësh.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021