fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Trepça ia merr shtetit 3 milionë euro

Publikuar

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit ka njoftuar se ka nënshkruar të martën me Trepçën Marrëveshjen për ndihmë financiare, për subvencione dhe për investime kapitale, në shumë prej 3 milionë eurosh.

Sipas MEA, procedurat e pagesës dhe alokimit të këtyre mjeteve janë kryer dhe punëtorët e Trepçës të martën gjatë ditës pritet t’i marrin pagat e tyre.

Qeveria e Kosovës në vazhdimësi ka ndihmuar Trepçën. Në nëntor të vitit të shkuar, Qeveria kishte ndarë 1.1 milion për këtë ndërmarrje./tg/

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook