fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Tipografi – art i informimit të drejt

Publikuar

Jemi duke shkelur në muajin e dytë të rrugëtimit tonë, për të bërë lajmin të lexueshëm dhe kuptueshëm për Ju. E dimë, dhe jemi të bindur që Ne jemi vetëm në fillimet e një rrugëtimi të gjatë, të cilin do ta bëjmë se bashku.

Ju dhe Ne jemi pjesë të pandashme të bërjes se një lajmi të lexueshëm. Nga emri (TIPOGRAFI) e deri tek transmetimi i lajmit, e kemi ideuar këtë projekt, që të jetë art i informimit të drejt, e çka është me e rëndësishmja, i pavarur dhe pa “zbuluar skandale”, por duke i qit në pah të bëmat që na dëmtojnë NE dhe të ardhmen e Fëmijëve Tanë, por duke mos i harruar as ato që na bëjnë të ndihemi mirë dhe krenar.

Është fillimi! Jam i bindur që na mirëkuptoni për ndonjë lëshim. Por, bashkë me ju çdo ditë do të zgjohemi me idenë që atë që e kemi bërë një ditë me parë, sot ta bëjmë edhe më mirë.

Bashkë për njeri tjetrin!

Për çdo gjë, mos hezitoni na shkruani në: [email protected], ose direkt edhe këtu në faqen tonë!

Vazhdo më shumë