fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Të shtunën, ja cilat qytete dhe fshatra do të mbesin pa energji elektrike

Publikuar

Për shkak të punimeve në rrjet dhe ndërrimeve të trafo stacioneve nëpër lokacione të ndryshme, të të shtunën do të këtë ndërprerje të energjisë elektrike në shumë komuna në Kosovë. Sipas njoftimit të KEDS, nga 2 deri 3 orë, do të zgjasin këto punime, çka edhe për kaq kohë do të këtë  ndërprerje të energjisë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

06.03.2021

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 12000001) prej orës 11:00-11:10 dhe nga ora 14:00-14:10

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Xhemajl Ibishi 1 (kodi: 12000001080) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajil Ibishi 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Teknike (kodi: 30033009) prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Vendet: Qendra Teknike.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfori Turk (kodi: 30033016) prej ores 10:00-10:15 dhe nga ora 14:30-14:45

Vendet: Mehmet Pash Devalla,Rr.Elbasani,Turgut Ozall,Rr.Kont Urani,Tusus,Rr.Naip Berisha…

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV KFOR-i Turk Ferik- Oranzheria (kodi: 30033016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:45

Vendet: Oranzheria.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar.

08.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 09:00-11:00 dhe nga ora 16:00-16:30

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet degëzimi I Mirushës

TS 10/04 kV Turijaka V (kodi:82082002001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bubel II (kodi:82082002002) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ipko Antena (kodi:82082002004) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Hotel Centar Park (kodi:82082002012) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka I (kodi:82082002017) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka IV (kodi:82082002018) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka II (kodi:82082002019) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka III (kodi:82082002020) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Garaqev (kodi:82082002021) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc II (kodi:82082002022) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc III (kodi:82082002023) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc II (kodi:82082002024) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Llapqeve I (kodi:82082002025) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Llapqeve II (kodi:82082002026) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mrasor Ujëvara (kodi:82082002027) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mrasor (kodi:82082002028) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek Lapidar (kodi:82082002029) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek (kodi:82082002030) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bubel (kodi:82082002031) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijak Pompa (kodi:82082002034) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijak Pishina (kodi:82082002035) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc Lokal Rilin Rrahmani (kodi:82082002038) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek 3 (kodi:82082002039) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mirushë Ujvara (kodi:82082002041) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Turijak, Bubel, Garaqevë, Panorc, Mrasor, Domanek, Mirushë te Ujëvara.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet në Stabilimentin e daljes 10kV TS Kino:

TS 10/04 kV Hekurudha (kodi:40040004006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Bolero (kodi:40040004173) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa Isa Elezi te stadioni (kodi:40040004029) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV X.Hajdini te Ura (kodi:40040004023) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Com Net (kodi:40040004205) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Syri (kodi:40040004003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Stadioni (kodi:40040004024) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa Inxhinieringu (kodi:40040004034) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa 12 Qershori (kodi:40040004200) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV NN (kodi:40040004211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Goga (kodi:40040004004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e daljes TS Kinemaja

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

09.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sherreteve (kodi: 40040003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

07.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas organit mbikëqyrës të zgjidhjes teknike.

 

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021