fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Të premten, në këto lokalitet nuk do të këtë energji elektrike

Publikuar

KEDS ka njoftuar së për shkak të zhvillimit të punimeve në rrjet në disa lokalitet në Kosovë do të këtë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë i KEDS:

Ferizaj

.TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005)  prej orës 09:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1000 në Grackë.

27.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Bajram Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madhë (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

 

Ts10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamia Kulla.

Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile.

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalje  10 kV Gllobari 2  (Kodi: 16100028) prej orës 12:00 – 12:30 dhe nga ora 16:30 -17:00

Vendet: Gllobar dhe  Tërstenik.

TS10/0.4 kV TS Xhamija Kulla (Kodi 161000282127) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik  Stremca.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 -12:00  dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 40040001196, 197) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Ramadan Rexhepi dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizmi i kabllove të reja.

27.02.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kompresori – Medicina e punës (Kodi 80080031) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Kompresori – Medicina e  punës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Vazhdo më shumë