fbpx
Lidhu me Ne!

Shqipëri

SHBA: Sali Berisha dhe familja e tij shpallen ‘nongrata’

Sekretari i Shtetit Amerikan, Antony Blinken thotë se ai përcakton publikisht se Berisha dhe familja e tij janë të papërshtatshëm për të hyrë në SHBA.

Publikuar

Në një reagim zyrtar nga SHBA bëhet me dije se ish presidenti dhe ish kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha dhe familja e tij janë shpallur non grata nga SHBA.

Sekretari i Shtetit Amerikan, Antony Blinken thotë se ai përcakton publikisht se Berisha dhe familja e tij janë të papërshtatshëm për të hyrë në SHBA.

Ai thotë se veprimet e Berishës minuan demokracinë

Sekretari i Shtetit Blinken njofton:

“Veprimet korruptive të ish-Presidentit Sali Berisha minuan demokracinë në Shqipëri. Sot shpall publikisht Berishën dhe familjen e tij të papërshtatshëm për të hyrë në SHBA. Ne qëndrojmë të #BashkuarKundërKorrupsionit me partnerët tanë në Shqipëri.” Sekretari i Shtetit Blinken.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021