SHBA ndalon prodhimin e cigareve

Pirja e duhanit është shkaku kryesor i vdekjeve të parandalueshme në Shtetet e Bashkuara, sipas Qendrave të SH.B.A.-së për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.