fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Seanca e Kuvendit të Kosovës –Drejtpërdrejt

Në këtë seancë po prezantohet programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës për mandatin 4 vjeçar

Publikuar

Në këtë seancë po prezantohet programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës për mandatin 4 vjeçar.

Kryeministri Kurti, i ka bërë ftesë opozitës për bashkëpunim në disa tema, që sipas tij janë në favor të vendit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021