fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Seanca e Kuvendit për organizimin e arsimit në Kosovë (Live)

Deputetët do të mblidhen edhe nesër ku është në interpelancë ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati për çështjen “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”.

Publikuar

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën deputetët do të debatojnë në lidhje me organizimin e arsimit në të gjitha nivelet në situatën e pandemisë COVID-19.

Gjatë ditës, deputetët do të kenë edhe një seancë të re plenare, në të cilën do të trajtojnë 6 pika të rendit të ditës. Ndër to është edhe propozimi i një kandidati për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës, propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare.

Ndërkaq, deputetët do të mblidhen edhe nesër ku është në interpelancë ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati për çështjen “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021