fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Sa kanë pasuri politikanët kosovarë? Shikojeni dokumentin

Publikuar

Agjencia Kundër Korrupsionit ka publikuar formularët e pasurisë së zyrtarëve të lartë publik, pasuri e cila është deklaruar edhe nga Presidentja, Kryeministri dhe Kryetari i Kuvendit.

Pasuria u është publikuar edhe deputetëve, zyrtarëve të Qeverisë, zyrtarëve të komunave, zyrtarëve të ndërmarrjeve publike dhe zyrtarëve të institucioneve të pavarura

Ky ësht linku: https://akk-ks.org/deklarimi_i_pasuris/171/deklarimet/171

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021