fbpx
Lidhu me Ne!

Ekonomi

Rukiqi i zbulon masat shtrënguese të Qeverisë

Masat do të jetë të kufizuara në kohë dhe bizneset e prekura do të përkrahen financiarisht nga Qeveria.

Publikuar

Kryetari i Odes Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka njoftuar se edhe përkundër kundërshtimit të tij, Qeveria e Kosovës ka vendosur që të shtrëngoj masat kundër Covid-19. Rukiqi ka thënë se masat do të jetë të kufizuara në kohë dhe bizneset e prekura do të përkrahen financiarisht nga Qeveria.

“Nga takimi me Ministrat Vitija, Hajdari dhe Murati, pavarësisht kundërshtimit tonë, për çfarëdo lloj mase kufizuese, masa te reja kufizuese do të këtë”, ka shkruar Rukiqi, duke shtuar se masat do të jenë të kufizuara në kohë: 12 ditë.
“Krahas vendimit për masa të reja kufizuese, do të miratohet vendimi për përkahje financiare të bizneseve që prekën nga masat e reja (qiraja + pagat e punëtorëve)”, ka thënë ai.

Postimi i plotë i Rukiqit:
Nga takimi me Ministrat Vitija, Hajdari dhe Murati
– Pavaresisht kundershtimit tone, per cfaredo lloj mase kufizuese, masa te reja kufizuese do te kete
– Masat do te jene te kufizuara ne kohe: 12 dite
– Krahas vendimit per masa te reja kufizuese, do te miratohet vendimi per perkahje financiare te bizneseve qe preken nga masat e reja (qiraja + pagat e punetoreve).

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021