fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

RTK-së, do t’i sigurohet mbështetja e duhur financiare, thotë Hoti

Publikuar

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka pritur sot në takim kryetarin e Bordit të RTK-së, Sali Bashota dhe Drejtorin e  Përgjithshëm Ngadhnjim Kastratin.

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Hoti njoftoj se u diskutua për  të gjitha mundësitë ligjore, për të ofruar zgjidhje që transmetuesi  publik të mos mbetet pa mbështetje financiare dhe të sigurohet mbarëvajtja e punës së këtij mediumi, i cili është themeluar nga Kuvendi i Kosovës.

“Për shkak të shpërbërjes së Kuvendit dhe mungesës së Komisioneve Parlamentare, RTK-ja po rrezikon  të mbetet pa mbështetje financiare, pasi që Kryesia e Kuvendit, po heziton të ofroj zgjidhje për situatën e krijuar”, thuhet në njoftim.

Vazhdo më shumë
Kliko për koment

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021