fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Rrugët në kryeqytet vështirë të kalueshme

Publikuar

Autoritetet komunale si duket nuk kanë ndermarr ndonjë veprim për pastrimin e rrugëve nga bora në kryeqytet.

Asnjë rrugë në orët e paraditës nuk kanë qënë të pastruara, çka e ka bërë të veshtirë qarkullimin e qytetarëve, qofshin në kembë apo me automjete.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021