fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Qeveria Kurti, ngrit infrastrukturën për të nisur konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Lufta ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit është prioritet i Qeverisë tonë

Publikuar

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se sapo ka proceduar për në Qeveri koncept dokumentin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme.

“Lufta ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit është prioritet i Qeverisë tonë prandaj edhe do ta fuqizojmë bazën ligjore kundër korrupsionit si dhe do fuqizojmë kapacitetet e institucioneve të drejtësisë në luftën e tyre ndaj krimit të organizuar e korrupsionit”, ka thënë Haxhiu.

Ajo ka thënë së sapo kanë finalizuar dhe e proceduan në Qeveri koncept dokumentin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme.

“Ky koncept dokument i hap rrugë hartimit të projektligjit për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme”, ka shkruar Haxhiu.
Haxhiu ka shtuar se lufta ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit është prioritet i Qeverisë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021