fbpx
Lidhu me Ne!

Fēmina

Qendra mësimore e Elmirës ku diversiteti festohet dhe ëndrrat s’njohin kufij

Publikuar

Elmira Pajaziti, një 28-vjeçare nga Gjakova, nisi luftën ndaj paragjykimeve duke hapur të vetmen qendër mësimore në Kosovë që drejtohet nga një pjesëtare e komunitetit egjiptian. Përkushtimi i saj ndaj edukimit, me gjithë sfidat në të cilat ka hasur, ka ndihmuar në krijimin e një hapësire të sigurt për fëmijët.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook