fbpx
Lidhu me Ne!

Shëndeti

Presidenti Sejdiu: Ia dolem!

Presidenti Sejdiu ishte i prekur nga Covid -19 dhe se tashme ai dhe bashkëshortja e tij janë shëruar.

Publikuar

Ish presidenti i vendit, Fatmir Sejdiu ka konfirmuar se ishte i prekur nga Covid -19 dhe se tashme ai dhe bashkëshortja e tij janë shëruar.

Presidenti Sejdiu ka falenderuar ekipet e mjekëve dhe gjithë personelin tjetër shëndetësor të cilët nën udhëheqjen e Prof. Dr. Sali Ahmetit, në repartin e të cilit ishim, u angazhuan me gjithë mundësitë e tyre prej ekspertësh të fushës për të ndihmuar shërimin tonë.

Shkrimi i plotë:

Të dashur miq,

Javën që shkoi, nga e Mërkura e deri sot, meqë ishim infektuar me Covid 19, unë dhe bashkëshortja ime u detyruam të shtrihemi për shërim në Klinikën Infektive të QKUK.

Me këtë rast dëshirojmë të falenderojmë ekipet e mjekëve dhe gjithë personelin tjetër shëndetësor të cilët nën udhëheqjen e Prof. Dr. Sali Ahmetit, në repartin e të cilit ishim, u angazhuan me gjithë mundësitë e tyre prej ekspertësh të fushës për të ndihmuar shërimin tonë. Dhe ia kanë dalë.

Të dashur miq,

Një ndihmë të pazëvendësueshme na e keni dhënë edhe ju nëpërmjet inkurajimit të përditshëm me telefon, SMS dhe me mënyra të tjera të komunikimit.

Zoti ju bekoftë!

Vazhdo më shumë