fbpx
Days
Hours
Minutes
Seconds

Apliko tani!

Mundësi punësimi - Gazetar praktikant www.tipografi.info, bazuar në nenin 16 të Ligjit (nr. 03/L-212) të punës shpallë konkurs për punë praktike në këto fusha:

BIK: Sot nëpër xhami do të ligjërohet për rëndësinë e vaksinimit

Në kuadër të ligjëratës së ditës së xhuma (dt.23.07.2021) ftojmë që t’i bëhet thirrje xhematit (dhe nëpërmes tyre familjarëve të tyre) që t’i përgjigjen thirrjes së Qeverisë së Kosovës për vaksinim kundër virusit Covid-19, si dhe si masë parandaluese kundër infektimit me variantin e ri të koronavirusit, të ashtuquajtur varianti indian Delta

Më shumë »