fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Policia e ashpër ndaj atyre që po i shkelin rregullat e pandemisë

Qeveria e Kosovës, ka shtrënguar se fundmi masat anti-Covid 19,duke mbyllur gastronominë dhe duke vendosur orën policore.

Publikuar

Policia e Kosovës i ka ashpërsuar veprimet ndaj qytetarëve që nuk po i respektojnë masat anti Covid – 19, të vendosura nga institucionet e Kosovës.

Policia përmes raportit 24 orësh a njoftuar se ka gjobitur 1006 persona për shkelje të masave anti covid dhe për shkelje të ligjit Covid 19.

Qeveria e Kosovës, ka shtrënguar se fundmi masat anti-Covid 19,duke mbyllur gastronominë dhe duke vendosur orën policore.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021