fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Pas bluzave, policia konfiskon edhe flamurin serb në Gazimestan

Me qëllim që të parandalojnë provokimet e mundshme nga qytetarët serb fillimisht ata kishin zhveshur bluzat nga të rinjtë serbë të cilat kishin mbishkrime provokuese.

Publikuar

Policia e Kosovës po vazhdon me planin operacional me qëllim që të sigurojnë mbarëvajtjen e kremtimit të Vidovdanit në Kosovë.

Me qëllim që të parandalojnë provokimet e mundshme nga qytetarët serb fillimisht ata kishin zhveshur bluzat nga të rinjtë serbë të cilat kishin mbishkrime provokuese.

Krahas kësaj pjesëtarët e Policisë kanë marrë edhe flamurin e Serbisë të cilin e mbanin në duar serbët

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021