fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Pandemia merr fund pas 10 muajsh?

Publikuar

Drejtori rajonal i OBSH-së në Evropë, Hans Kluge, pret që pandemia e koronës të marrë fund për rreth dhjetë muaj.

Ai supozon se 2021 do të jetë një tjetër vit me COVID-19, dhe se 2020 ishte “terra Incognita”.

“Një vit më vonë ne dimë shumë më tepër. Kjo është arsyeja pse unë supozoj që pandemia do të ketë marrë fund në fillim të vitit 2022”.

Kjo nuk të thotë që virusi është zhdukur.

“Por shpresojmë që nuk do të ketë më ndërhyrje shkatërruese.” /tg/

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook