fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Njoftim i rëndësishëm për studentët, banues në konvikteve

Bëhet fjalë për kohën kur Qendra e Studentëve ka funksionuar si hapësirë për karantinë kundër pandemisë me Covid19.

Publikuar

Njoftohen të gjithë studentët e UP-së, që kanë qenë banues në konvikte në vitin akademik 2019-2020,  të cilët nuk i kanë marrë gjësendet personale në qershor të vitit të kaluar, tani mund të vijnë dhe të marrin gjësendet e tyre që kanë mbetur në konvikte.

Bëhet fjalë për kohën kur Qendra e Studentëve ka funksionuar si hapësirë për karantinë kundër pandemisë me Covid19.

“Studentët mund të bëjnë tërheqjen e gjësendeve nga  konvikte në të cilat kanë qenë banues  nga  data  10.06.2021 deri 30.06.2021”, thuhet në njoftimin e tyre.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021