fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Një telefonat që qoj në këmbë terë Policinë

Janë ndërmarr masat parandaluese dhe të sigurisë, pas sigurimit të një informate që ndërlidhet me kanosje

Publikuar

Policia e Kosovës mori sot njoftim për një kërcënim për sulm dhe ka ndërmarrë të gjitha masat parandaluese në spitalet e vendit.

Lidhur me këtë çështje Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, tha se nuk ka nevojë për shqetësim, thjesht këto masa po merren për të parandaluar përhapjen e COVID-19. Rastin e konfirmoi për Klan Kosovën, zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.

Por sipas tij, janë ndërmarr masat parandaluese dhe të sigurisë, pas sigurimit të një informate që ndërlidhet me kanosje, përderisa janë ndërmarrë të gjitha masat policore, situata vlerësohet e qetë dhe nuk ka vend për asnjë shqetësim nga ana e qytetarëve.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021