fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Nga 16800 pako, janë aprovuar 11800 zarfe, ndërsa 4950 zarfe me fletëvotime, janë refuzuar

Publikuar

Zëdhënesi i KQZ, Valmir Elezi, në një paraqitje para medieve ka thënë se deri më tani nga rreth 16 800 pako të supozuara me fletëvotime që i janë nënshtruar procesit të vlerësimit, janë aprovuar rreth 11 800 zarfe me fletëvotime, ndërsa janë refuzur rreth 4 950 zarfe me fletëvotime.

Elezi ka thënë se arsyet e refuzimit të tyre janë të ndryshme dhe tashmë i kemi bërë të ditura edhe dje.

Disa prej këtyre pakoves, sipas Elezit janë dërguar nga persona që nuk janë të regjistruar si votues jashtë Kosovës; disa të tjera për shkak se janë dërguar nga persona që janë refuzuar në periudhën e aplikimit.

Po ashtu, ai ka thënë se në disa raste pakot janë dërguar nga votues të paidentifikuar apo se në pakon që kanë dërguar kanë bashkangjitur dokumente jo-valide.

Vazhdo më shumë