fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Në Merdarë, pritjet shkojnë deri në 3 orë

Në të gjitha pikë kalimet e tjera kufitare, si në hyrje ashtu edhe në dalje, pritjet nuk shkojnë më shumë se dhjetë minut

Publikuar

Mëngjesi i së martës rikthehu fluksin në dy prej pikë kalimeve kufitare të vendit.

Pritjet më të gjata vazhdojnë të jenë në Merdarë ku në hyrje pritjet janë minimale deri në dhjetë minuta dhe kolona e mjeteve është 50 metra.

Ndërsa në dalje situata është më e rëndë pasi pritjet janë deri në 3 orë ndërsa kolona e mjeteve është deri në 1 kilometër.

Në pikë kalimin kufitar më të madh me Shqipërinë, në Vërmicë, mëngjesin e së martës është vënë re fluks më i madh. Nëse në hyrje pritjet janë minimale, në dalje ato shkojnë deri në 30 minuta me kolonën e mjeteve deri në 400 metra.

Në të gjitha pikë kalimet e tjera kufitare, si në hyrje ashtu edhe në dalje, pritjet nuk shkojnë më shumë se dhjetë minuta.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021