fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Në Ferizaj, ndërtime në rrugë, devijohet qarkullimi

Publikuar

Policia në Ferizaj ka njoftuar të gjithë pjesëmarrësit nw komunikacion se prej tw premtes dt. 12 mars 2021 nga ora 08:00 kanë filluar punimet në projektin e zgjerimit të rrugës në hyrje të këtij qytetit në magjistralen Gërlicë –Ferizaj nga Fshati i Vjetër deri në fshatin Prelez.

“Për shkak  të këtyre punimeve, do të devijohet komunikacioni për qarkullim të automjeteve nga rruga ekzistuese në rrugë alternative, e cila do të monitorohet nga Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale –Ferizaj”.

“Gjithashtu, devijimi dhe  drejtimi i automjeteve do të shenjëzohet me të gjitha shenjat e komunikacionit dhe rregullat në fuqi”./tipografi/

Vazhdo më shumë