fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ndërtimi i “prishtë” i rrugëve dhe i trotuareve në Prishtinë

Në adresë të redaksisë tonë, qytetarë të shumtë kanë dërguar foto nga rruga Agim Ramadani, pjesa nga Mensa e Studenteve deri të Komuna, ku pasqyrohet punët shkel e shko në infrastrukturën e kësaj rrugë.

Publikuar

Punimet në infrastrukturën rrugore të Prishtinës, vazhdojnë të përcjellën me vështirësi dhe lëshime të mëdha si nga punë kryesit ashtu edhe nga mbikëqyrësit kompetent, gjë që po i bënë këto rrugë dhe trotuare të dëmtohen ende pa përfunduar tërësisht punimet. Një neglizhencë e tillë, përveç që po shkakton humbje të parasë publike, po e vështirëson edhe më jetën e banorëve.

Në adresë të redaksisë tonë, qytetarë të shumtë kanë dërguar foto nga rruga Agim Ramadani, pjesa nga Mensa e Studenteve deri të Komuna, ku pasqyrohet punët shkel e shko në infrastrukturën e kësaj rrugë.

Në fotot e dërguara në adresë të Tipografit, shihet se si punimet në trotuar janë veç sa për ta quajtur të përfunduar punën, ndërkohë, shihet edhe dëmtimi i menjëhershëm i pusetave të vendosura nga punë kryesi.

Megjithëse punimet janë bërë që një kohë, autoritetet komunale nuk kanë ndërmarr deri tash ndonjë iniciativë që këto të përmirësohen./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021