fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ndërhynë KFOR-i, c ‘aktivizon një mjetë shpërthyes

Njësia për deminim e KFOR-it, ka bërë asgjësimin e mjetit në mënyrë të kontrolluar

Publikuar

Policia e Kosovës ka njoftuar se njësitet përkatëse të KFOR-it kanë c ‘aktivizuar një mjet shpërthyes që i përket periudhës se Luftës së Dytë Botërore.

Mjeti shpërthyes është gjendur nga një qytetar, i cili ishte duke punuar në truallin e tij.

“Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se deri sa ishte duke punuar në truallin e tij, kishte hasur në një mjetë shpërthyes (predhë e luftës së dytë botërore). Njësia për deminim e KFOR-it, ka bërë asgjësimin e mjetit në mënyrë të kontrolluar”, thuhet në njoftimit e Policisë

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021