fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Murati: Duhet të hapet tema për kufijt

Aseti më i madh bisedimet është Kosova Lindore

Publikuar

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se nuk kemi qenë të guximshëm karshi dialogut.

Murati vlerësoi se me Serbinë është dashur të bisedohet vetëm në aspektin politik.

“Aseti më i madh  bisedimet është Kosova Lindore”, tha ai sot në emisionin “Aktual” në RTK.

Sipas tij Kosova duhet të kërkoj recipritet. “Atë që kërkon Serbia për serbët këtu, ne duhet të kërkojmë për shqiptarët në Luginë të Preshevës” tha ai. Murati vlerësoi se duhet të hapet tema për kufijt.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021