fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Mimoza Kusari e thotë hapur, jam kundër LVV-së

Mimoza Kusari Lila, është kryetar e partisë Alternativa që është në koalicion me LVV e Albin Kurtit.

Publikuar

Mimoza Kusari, kryetari e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, duke komentuar pjesëmarrjen e kësaj partie në zgjedhjet nacionale në Shqipëri, ka thënë së është kundër kësaj pjesëmarrjeje dhe për këtë ka bindje tjetër në raport me pjesën tjetër të partisë.

Mimoza Kusari Lila, është kryetar e partisë Alternativa që është në koalicion me LVV e Albin Kurtit.

“Ky është një aspekt për të cilin Lëvizja Vetëvendosje ka pasur një vendim, pjesë e të cilit nuk jam për faktin se kam një bindje tjetër në raport me pjesëmarrjen në zgjedhje…”, është shprehur ndër të tjera ajo.

Kryetarja e Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes, ka edhe shtetësinë e Shqipërisë, por thotë se nuk do të votojë sepse nuk i njeh kandidatët në këto zgjedhje.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021