fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Mësoni për vendin dhe kohen e testit për patentë shofer  

Publikuar

Departamenti i Pantentë-Shoferëve në kuadër të Ministrisë së Infrastrukturës, ka publikuar orarin për paraqitjen e provimit teorik për kategorinë “B”. Në njoftim thuhet se për shkak të numrit të madh të kandidatëve në Njësinë e Patentë-Shoferëve në Prishtinë, paraqitja do të bëhet sipas shkronjave të para të mbiemrit.

“Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: A, B, C testin Teorik mund ta paraqesin nga data 17.03.2021”.

Njoftimi i plotë:

Për shkak të numrit të madh të kandidatëve të krijuar në Njësinë Regjionale të Patentë Shoferit në Prishtinë, po ju njoftojmë lidhur me orarin e paraqitjes së kandidatëve për provim Teorik ( Test ), kategoria “B” si në vijim ;

  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: A, B, C testin Teorik mund ta paraqesin nga data 17.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: Ç, D, DH, E, Ë testin Teorik mund ta paraqesin nga data 18.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: F, G, GJ testin Teorik mund ta paraqesin nga data 19.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: H, I, J testin Teorik mund ta paraqesin nga data 22.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: K, L, LL, M testin Teorik mund ta paraqesin nga data 23.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: N, NJ, O, P testin Teorik mund ta paraqesin nga data 24.03.2021.
  • Kandidatët të cilëve MBIEMRI ju fillon me shkronjat: Q, R, RR, S, SH testin Teorik mund ta paraqesin nga data 25.03.2021.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021