Mësimdhënësit me COVID-19 s’ka kush t’i zëvendësojë

Mësimdhënësit në Kosovë po kërkojnë nga institucionet shëndetësore që të futën në listën me prioritet për vaksinimin kundër COVID-19, për shkak siç thonë, rrezikshmërisë për t’u infektuar, por edhe për mbarëvajtjen e procesit mësimor në nivel të duhur. Të hënën më 12 prill, në të gjitha institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar dhe universitar, … Vazhdoni me leximin e Mësimdhënësit me COVID-19 s’ka kush t’i zëvendësojë