fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Mërgimtari shpërthen në lot kur takon familjen, 29 vjet nuk ishte në Kosovë

Pas plot 29 vitesh, Xhafer Idrizi, erdhi nga New York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen.

Publikuar

Mërgimtari shpërthen në lot kur takon familjen, 29 vjet nuk ishte në Kosovë Nuk ishte në Kosovë gati tre dekada. E pas plot 29 vitesh, Xhafer Idrizi, erdhi nga New York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen. Atë po e prisnin familjarët në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”. Emocione të shumta, lot dhe përqafime shpërthyen kur ai u takua me familjen e tij. Sipas familjarëve arsyeja pse Xhafer Idrizi, nuk kishte mundësi të vinte në vendlindje ishte për shkak të rregullimit të dokumentave.

Nuk ishte në Kosovë gati tre dekada. E pas plot 29 vitesh, Xhafer Idrizi, erdhi nga New York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen.

Atë po e prisnin familjarët në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”. Emocione të shumta, lot dhe përqafime shpërthyen kur ai u takua me familjen e tij.

Sipas familjarëve arsyeja pse Xhafer Idrizi, nuk kishte mundësi të vinte në vendlindje ishte për shkak të rregullimit të dokumentave.

Vazhdo më shumë