fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kërkohet buxhet shtesë për ushtrinë

Mehaj ka thënë se shkurtimi i buxhetit për FSK-në ka pasur ndikimin në zhvillimin e Forcës.

Publikuar

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë së Mbrojtjes ku ka thënë se nevojitet mbështetje për rritje të buxhetit në mënyrë që të forcohen kapacitetet ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK).

Përveç buxhetit, ai ka thënë se nevojitet edhe mbështetje për lirim nga dogana.

Mehaj ka thënë se shkurtimi i buxhetit për FSK-në ka pasur ndikimin në zhvillimin e Forcës.

Para anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, ai ka folur për pjesëmarrjen e FSK-së në misione paqeruajtëse ku sipas tij, përveç në Kuvajt ku po qëndrojnë pjesëtarët e FSK-së, së shpejti do të marrin pjesë edhe në operacione të tjera paqeruajtëse jashtë vendit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021