fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Megjithatë, PDK dhe AAK ia bëjnë kuorumin LVV-së

Prezenca e tyre, e ka bërë të mundur fillimin e seancës, meqë u krijua kuorumi i nevojshëm sic e kërkon Rregullorja e Kuvendit.

Publikuar

Ndonëse deputetet e tyre nuk ishin prezentë në seancë, kryetari i PDK, Enver Hoxhaj, shefi i Grupit Parlamentar të kësaj partie, Bedri Hamza si dhe deputetja e AAK, Albena Reshitaj, po marrin pjesë në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për zgjedhjen e presidentit të shtetit.

Prezenca e tyre, e ka bërë të mundur fillimin e seancës, meqë u krijua kuorumi i nevojshëm sic e kërkon Rregullorja e Kuvendit.

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë filluar që të vijnë në seancën plenare.
Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje për postin e presidentit është Vjosa Osmani, e cila në këtë garë, për kundërkandidat do të ketë Nasuf Bejtën.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021