fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Masë paraburgimi për 11 zyrtarët e shtetit të arrestuar në MBP

Publikuar

Ndaj 11 të arrestuarve në rastin “Subvencione 2021” është caktuar masa e paraburgimit, nga gjykata Themelore në Prishtinë.

Këtë e ka bërë të ditur avokati i Behar Ejupi, avokat i Pajtim Krasniqit, derisa ka kundërshtuar caktimin e një mase të tillë, njofton Klan Kosova

“Tani sapo përfunduam seanca dëgjimore lidhur me kërkesën edhe për klientin tim. Prokuroria pretendon se i njëjti ka kryer dy vepra penale dhënie të ryshfetit dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare”.

“Kolegët e tjerë janë të njëjtët që kanë kundërshtuar fuqishëm kërkesa lidhur me veprën penale që po dyshohet. Të dy dyshohet se kanë dhënë ryshfet lidhur me subvencionet dhe nuk ka të bëjë me dhënie të ryshfetit”.

“Duke pasur parasysh se në seancë prokuroria nuk ka dorëzuar prova dhe nuk e dimë a janë marrë andaj ne nuk mund të deklarohemi për këtë çështje se nuk e dimë a janë marrë konform kodit të procedurës penale”.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021