fbpx
Lidhu me Ne!

Sport

Intonohet Himni i Republikës së Kosovës në Spanjë

Përkundër paralajmërimeve u intonua himni i Republikës së Kosovës, në Spanjë.

Publikuar

Para fillimit të ndeshjes pa asnjë problem u intonua himni i Republikës së Kosovës.

Kjo ndodhi edhe në Spanjë, edhe pse kishte paralajmërime se një gjë e tillë nuk do të ndodhte nga federata spanjolle./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021