fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Limaj thotë se do të procedoj në Kuvend, Ligjin kundër mohimit të gjenocidit

Publikuar

Fatmir Limaj, kandidat i Nisma-së për kryeministër në një video paraqitje në Facebook ka thënë se NISMA do të prezantojë në parlament një ligj kundër mohimit të gjenocidit. Ata që gënjejnë për historinë e Kosovës, të cilët mohojnë të vërtetën për të kaluarën tonë, do të përballen me pasoja të rënda.

“NISMA do të prezantojë në parlament një ligj kundër mohimit të gjenocidit. Ata që gënjejnë për historinë e Kosovës, të cilët mohojnë të vërtetën për të kaluarën tonë, do të përballen me pasoja të rënda”, ka thënë Limaj.

Ne, ka thënë Limaj qëndrojmë me viktimat, qëndrojmë me çlirimtarët.

“Ligji kundër mohimit të gjenocidit, është gjeja me e vogël që Nisma mund të bëjë për viktimat e terrorit dhe gjenocidit serb “, ka thënë Limaj.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook