fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

LDK sot zyrtarizon një pjesë të kandidatëve për kryetar të komunave

Megjithëse në njoftim, LDK nuk ka bërë të ditur arsyen për të cilën është thirrur konferenca, kuptohet që prezantimi i kandidatëve do të jetë arsyeja kryesore.

Publikuar

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) do të bëjë sot prezantimin e një pjesë të kandidatëve të saj për kryetar të komunave. LDK këtë do ta bëjë për komunat që aktualisht është duke i udhëhequr.

Prezantimin i propozimeve për kandidat për kryetar komune, LDK do ta bëjë sot në një konferencë për media. Konferenca e thirrur nga LDK do të mbahet në ora 11:00.

Megjithëse në njoftim, LDK nuk ka bërë të ditur arsyen për të cilën është thirrur konferenca, kuptohet që prezantimi i kandidatëve do të jetë arsyeja kryesore.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021