fbpx
Lidhu me Ne!

Ekonomi

Ky është vendi i parë në botë që do të përdorë bitcoinin në vend të parasë

Pronarë të shtëpive luksoze në Bequia do të mund të përdorin kriptovalutën digjitale për të bërë blerjet e tyre ditore apo një kafe.

Publikuar

Një ishull në Karaibe mund të bëhet vendi i parë në botë që përdorë bitcoinin në vend të parave.

Pronarë të shtëpive luksoze në Bequia do të mund të përdorin kriptovalutën digjitale për të bërë blerjet e tyre ditore apo një kafe. Mendohet që që në fillim të shiten rreth 39 vila luksoze duke përdorur kritovalutën bitcoin.

Po ashtu, bitcoini do të përdoret si pagesë për produktet esenciale ditore.Sipas zhvilluesve, përdorimi i bitcoinit po rritet më shumë për shkak të nevojës sesa për të tërhequr vëmendjen e njerëzve.“Adoptimi i kriptovalutës është larg të qenit një dredhi”, ka thënë Storm Gonsalves, manjati i pronës në Bequia.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021