fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Kuvendi nuk arrin ta shkarkoj Bordin e Autoritetit të Hekurudhave

Kryesuesja e Kuvendit, Saranda Bogujevci tha që ky votim shtyhet për një ditë tjetër.

Publikuar

Kryesuesja e Kuvendit, Saranda Bogujevci fton në konsultë shefat e grupeve parlamentare.

Pas debatit parlamentar për shkarkimin e Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, nuk pati kuorum për votimin e shkarkimit të kryesuesit të bordit, Arsim Berisha.

Kryesuesja e Kuvendit, Saranda Bogujevci tha që ky votim shtyhet për një ditë tjetër.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021