fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kuvend n ‘pauzë 20 minutshe

Publikuar

Është formuar Komisioni i përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve të zgjedhur, në seancën konstituive të legjislaturës së tetë.

Kjo ka bërë që Kuvendi i Kosovës të shkoj për 20 minuta në pauzë. Ky komision do të mblidhet dhe do të vazhdojë punën të cilën do ta shpalos pasi të kthehen në seancë. Ky komision do të përbëhet nga një anëtarë nga secili parti parlamentare.

Nga Lëvizja Vetëvendosje është Adnan Rrustemi, Ganimete Musliu nga PDK, Besian Mustafa nga LDK, Time Kadrijaj nga AAK dhe nga një anëtarë të partive të komuniteteve joshumicë.

Vazhdo më shumë