fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Kush janë dy personat më të votuar të LDK-së?

Publikuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tashme ka përfunduar numërimin e votave për subjektet politike dhe shpejt pritet të filloj numërimi për kandidat. Ky numrin i votave ka nxjerr fitues Lëvizjen Vetëvendosje në  nivel vendi por edhe në po thuajse të gjitha komunat.

LDK ka marr rezultat me të dobët në historinë e saj si në nivel shtetërore ashtu edhe në nivel, duke humbur kështu edhe komunat ku për vite të tera ka qeverisur. LDK ka dal partia e dytë edhe në vendlindjen e Presidentit Rugova, Istog.

Por cilët janë kandidatët e LDK që kanë marrë mese shumti vota në këtë komunë? Tipografi ka arritur t’i siguroj votat e gjithsecilit kandidat, dhe kandidati që ka marr mese shumti vota është kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, më gjithsejtë 3190 vota, pastaj është Kujtim Shala më 1222 vota.

Hoti dhe Shala, ndiqen nga Ilir Ferati, i cili është personi i tretë me i votuar në Istog nga radhët e LDK-së. Ndërkohë gruaja me e votuar në Istog nga radhe e LDK-së, është Violetë Osaj, që ka marrë 858 vota.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook