fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kurti: Ushtria, po tregon profesionalizëm

Trupat e Kosovës po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri.

Publikuar

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se Kosova për herë të parë po merr pjesë në stërvitje të udhëhequra nga Ushtria Amerikane në territorin e saj.

Tutje, Kurti thotë se trupat e Kosovës po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri.

“Për herë të parë, Kosova po merr pjesë në stërvitje të udhëhequr nga Ushtria Amerikane në territorin e saj. Trupat tanë po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri”, ka shkruar Kurti në Twitter

Vazhdo më shumë