fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Kryeprokurori i Ferizajt: I dyshuari kryesor në rastin e 18 vjeçares ishte i akuzuar edhe më herët për vrasje

Ndërsa sa i përket personit të dytë. Është e vërtetë se edhe personi i dytë me incialet A.S, është ngritur një aktakuzë qysh në vitin 2013. Akoma nuk është mbajtur shqyrtimi i kësaj vepre penale. Shqyrtimi pritet të mbahet në muajin shtator të këtij viti

Publikuar

Kryeprokurori i Ferizajt Shukri Jashari, në një konferencë për media ka dhënë detaje në lidhje me rastin e vrasjes së vajzës 18 vjeçare me inicialet M.O.

Jashari tha se i dyshuari kryesor në këtë rast D.K i cili është aktualisht në arrati ka qenë i akuzuar edhe më herët për vrasje.

Ai theksoi se edhe personi i arrestuar ka një aktakuzë për tentim-vrasje.

“Sa i përket personit me incialet D.K, ky është i njohur edhe për policinë dhe prokurorinë. Ai i ka një numër jashtëzakonisht të madh të rasteve, mirëpo të gjitha rastet i ka të mbyllura. Ka qenë i dyshuar dhe i akuzuar edhe për vrasje mirëpo edhe për raste të natyrave të ndryshme penale”.

“Ndërsa sa i përket personit të dytë. Është e vërtetë se edhe personi i dytë me incialet A.S, është ngritur një aktakuzë qysh në vitin 2013. Akoma nuk është mbajtur shqyrtimi i kësaj vepre penale. Shqyrtimi pritet të mbahet në muajin shtator të këtij viti”, shkruan Klan Kosova.

Kryeprokurori i Ferizajt u pyet se a kishte informacione organi i akuzës së viktima po bashkëjetonte me forcë me të dyshuarin kryesor.

Ai tha se nuk ka informacione se vajza po bashkëjetonte me forcë.

“Këtë fakt ju që po e potenconi nuk kemi pasur të paraqitur ndonjë rast që ajo ka qenë duke bashkëjetuar me forcë”.

Shukri Jashari tha se akoma nuk dihen shkaqet e vdekjes së 18 vjeçares.

” Nuk dihen shkaqet e vdekjes. Është bërë raporti i autopsisë dhe ne nuk e kemi pranuar akoma për të përcaktuar se cili ishte shkaku i vdekjes”.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021