fbpx
Lidhu me Ne!

Sport

Kosova rrëmben dy medalje të arta në Tokio (Video)

Kjo është hera e dytë që vendi merr pjesë në Lojëra Verore Olimpike.

Publikuar

Kosova ka arritur t’i marrë dy medalje të arta në Lojërat Olimpike Tokio 2020.

Kjo është hera e dytë që vendi merr pjesë në Lojëra Verore Olimpike.

Në Rio në vitin 2016, Majlinda Kelmendi kishte marrë medaljen e parë të artë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021