Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, Qeveria miraton koncept dokumentin

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj ka diskutuar për ligjin për konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme dhe në mënyrë unanime është miratuar koncept dokumentin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme. Me këtë ligj parashihet që të bëhet konfiskimi i secilës pasuri të pajustifikueshme, që kap vlerën e mbi 5 mijë eurove. Qeveria e Kosovës … Vazhdoni me leximin e Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, Qeveria miraton koncept dokumentin