fbpx
Lidhu me Ne!

Teknologji

Konferenca ndërkombëtare DebConf22 do të mbahet në Kosovë!

Prezantimet dhe punëtoritë e konferencës së Debian do të hapin dyert për mundësi të zhvillimit teknologjik në Kosovë

Publikuar

DebConf është konferenca vjetore e zhvilluesve të sistemit operativ Debian, që ka për qëllim zhvillimin, mbarëvajtjen dhe promovimin këtij sistemi.

Prezantimet dhe punëtoritë e konferencës së Debian do të hapin dyert për mundësi të zhvillimit teknologjik në Kosovë dhe bashkëpunimeve lokale dhe ndërkombëtare, dhe do ta promovojnë Kosovën si destinacion i teknologjisë.

Për të mësuar më shumë për DebConf, vizitoni  DebConf22  

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021